Veel gestelde vragen

Hier vind je de meeste antwoorden. Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Waar kan ik de IMEI code vinden?

De IMEI code staat vermeld op de verpakking. Het is ook te vinden in de telefoon, ga daarvoor naar instellingen en ‘mijn telefoon’.

 

Wat is een Rugged toestel?

Rugged (of robuust) betekent stevig. Een robuust apparaat is er een dat is gemaakt om de moeilijkheden van een barre werkomgeving, zoals een bouwplaats, te weerstaan. Al onze mobiele apparaten zijn gemaakt voor de slechtste omstandigheden die extreme temperaturen, vochtigheid of een kans op een impact met zich meebrengen.

Zit er garantie op mijn toestel?

Voor de apparaten die in de Europese Unie (EU) zijn gekocht, is de garantieperiode 24 maanden. Voor andere regio’s is de garantieperiode 12 maanden. De garantietermijnen en garantie services zijn alleen als richtlijn bedoeld en variaties kunnen optreden op basis van uw regio.

Waar kan ik een RugGear toestel kopen?

De producten van RugGear zijn te koop in de grote webwinkels zoals Bol.com, Coolblue.nl, Belsimpel, Mobiel.nl, Office Centre. 

Producten

Wat betekent IP67 of IP68?

Deze aanduiding staat voor de mate waarin een toestel stof-en waterdicht is. Het IP-certifictaat verzekerd je ervan dat een toestel bepaalde situaties aankan. Meer informatie kun je ook hier vinden.

Wat betekent MIL- STD 810G

De MIL-STD 810G is een standaard van het Amerikaanse leger waaraan materieel moet voldoen., Het verzekerd de gebruiker dat het apparaat bepaalde situaties aankan. Meer informatie kun je ook hier vinden.

Kan ik twee simkaarten gebruiken in een RugGear toestel?

Wanneer je een persoonlijk telefoonnummer hebt en een nummer van de zaak dan kun je deze tegelijk in de meeste RugGear toestellen gebruiken. Hiermee ben je altijd op beide nummers te bereiken maar hoef je geen twee toestellen mee te nemen.

Hoe kan ik de gele knop instellen op de RG650?

Het moet worden geactiveerd in een bepaalde app genaamd “CustomKey”, die vooraf is geïnstalleerd op de RG650.

Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, moet u eerst de app openen. Binnenin kunt u de linker gele knop definiëren voor het inschakelen van de camera, Bluetooth aan / uit, Push-to-talk of het openen van uw favoriete apps, enz.

Als u het niet definieert, gebeurt er niets als u op de knop drukt.

Ik zoek de handleiding van mijn toestel

De handleiding van elk RugGear-toestel kun je vinden op de toestelpagina aan de onderzijde. 
Klik op de link en je kunt de handleiding downloaden en bekijken.

Handleiding downloaden van RugGear
Op de productopagina van een toestel kun je de handleiding downloaden.